Vaartochten met dichters door het Jisper- en Wormerveld
Vertrek elke dag om 15.00 van de Poelboerderij

Door het slechte weer is het schema van de vaartochten aangepast. Zie hieronder bericht.
Dichters van de dag
zaterdag
15 oktober Kees-Jan Sierhuis
zondag
16 oktober Mandy Pijl
maandag
17 oktober Vera Jongejan
zaterdag
22 oktober Hans Kuyper en Pom Wolff
zondag
23 oktober Joke Kaviaar en Joke Konijn

Poelboerdij
link naar De Poelboerderij
www.poelboerderij.nl
Deelname en reservering voor de vaartochten
Aangepast bericht :
Door slechte weersomstandigheden zijn er belangrijke wijzigingen in de vaarttochten te melden:
as. zaterdag dragen de dichters Pom Wolff uit Amsterdam ( zie www.pomgedichten ) en onze zaanse ex-stadsdichter Hans Kuyper hun gedichten voor. Pom en Hans gaan anderhalf uur afwisselend elkaar en u vermaken, terwijl u kunt genieten vanaf een open boot varend door het boeiende veenlandschap van het Wormer - en Jisperveld.
Op zondag vaart de laatste po√ęzieboot waarop de zaanse dichters Joke Kaviaar en Joke Konijn beiden hun gedichten in duet aan u gaan voordragen.
Voor zowel zaterdag en zondag zijn er nog enkele plaatsen beschikbaar dus meldt u spoedig aan bij miekebeeks@hotmail.com
De vaartochten vertrekken vanaf De Poelboerderij elke dag om 15.00 uur.Veerdijk 106 in Wormer. Het maximaal aantal deelnemers op de boot is 20. Gedurende de circa 1,5 uur durende tocht door het Jisper- en Wormerveld zal de dichter van de dag werk voordragen. De kosten zijn 9 euro en worden ter plekke aan de vrijwilliger van Veldwerk betaalt. De boot is rolstoelvriendelijk.

Men kan ter plekke instappen, maar Vol = vol. Aanbevolen is echter een plek te reserveren door een email ter sturen met de voorkeursdatum naar Mieke Wielenga Beeks miekebeeks@hotmail.com of telefonisch 075 6425605.

Locatie van de Poelboerderij, Veerdijk 106, Wormer

01; 02 03